Політика конфіденційності

Дотримання умов політики

Якщо ви не згодні з умовами даної Політики конфіденційності, не заходьте на веб-сайт Brights і не використовуйте його. Якщо ви не хочете отримувати повідомлення від Brights, зв'яжіться з нами за адресою [email protected].

Збір інформації

Brights збирає інформацію, щоб надавати своїм користувачам більш якісні послуги і краще розуміти відвідувачів свого веб-сайту, а також який контент їм цікавий. Brights збирає інформацію наступним чином:

  • інформація, яку ви самостійно вирішуєте надати нам (наприклад, ваше ім'я, адресу електронної пошти, назву компанії, посаду, країну) з метою заповнення форми на веб-сайті. Інформація, яку ми отримали про вас із загальнодоступних джерел, таких як соціальні мережі, маркетингові платформи або про заходи, в яких ви брали участь. Ви будете отримувати рекламні повідомлення від Brights, якщо ви запросили інформацію у Brights або ви або ваш роботодавець придбали послуги у Brights;

  • інформація, яку Brights отримує від користування вами веб-сайту, таку як IP-адреса, тип браузера, ISP, сторінки переходу/виходу, тип платформи, відмітка дати/часу, кількість кліків, доменне ім'я і країна/регіон всіх відвідувачів веб-сайту Brights;

  • інформація, яка вважається агрегованими даними, такими як статистичні або демографічні дані, які Brights може використовувати для будь-яких цілей. Агреговані дані можуть бути отримані з вашої особистої інформації, але не вважаються особистою інформацією за законом, оскільки вони прямо або опосередковано не розкривають вашу особистість, якщо Brights не об'єднує або не пов'язує агреговані дані з вашою особистою інформацією, щоб вона могла прямо або опосередковано ідентифікувати вас;

  • Brights збирає технічні дані від різних третіх сторін і з загальнодоступних джерел, таких як постачальники аналітичних послуг, рекламні мережі і провайдери пошукової інформації.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», веб-сайт Brights не збирає будь-які особливі категорії особистої інформації про вас (включаючи відомості про расову чи етнічну приналежність, релігійні або філософські переконання, статевого життя, сексуальної орієнтації, політичних поглядів, членства в профспілках, інформацію про ваше здоров'я, генетичні і біометричні дані). Brights не збиратиме інформацію про судимості і злочини.

Brights буде використовувати вашу особисту інформацію тільки в тих цілях, для яких вона була зібрана, якщо тільки не вважатиме прийнятною необхідністю використовувати її через іншу причину, сумісною з первинною метою.

Обмін інформацією

Brights може розкрити вашу особисту інформацію будь-якому компетентному правоохоронному органу, державній установі, що регулює цю сферу, суду або інший третій стороні, якщо Brights вважає, що розкриття є необхідним відповідно до застосовуваного закону або нормативного акту, для здійснення, встановлення або захисту своїх законних прав, або захисту ваших життєво важливих інтересів або інтересів іншої особи.

Обробка персональних даних

Brights збирає особисту інформацію від вас тільки в тих випадках, де особиста інформація необхідна для виконання контракту з вами, коли обробка здійснюється в її законних інтересах і не порушується вашими правами, або якщо є ваша згода на це. У деяких випадках Brights також може мати юридичне зобов'язання збирати вашу особисту інформацію або може іншим чином потребуватиме особистої інформації для захисту ваших життєво важливих інтересів або інтересів іншої людини.

Якщо у вас є запитання або вам потрібна додаткова інформація про права, на основі яких Brights збирає і використовує вашу особисту інформацію, будь ласка, зв'яжіться з Brights, використовуючи контактну інформацію, зазначену в розділі «Контакти».

Використання та зберігання інформації

Будь-яка інформація, яку збирає Brights, буде використовуватися відповідно до Політики конфіденційності з метою прийняття більш ефективних бізнес-рішень, підтримки дій, які ви робите, і надання більш якісних рішень і послуг клієнтам Brights. Компанія також може використовувати будь-яку не особисту інформацію, зібрану для поліпшення веб-сайту Brights і вашої IP-адреси для діагностики та адміністрування веб-сайту. Brights буде зберігати вашу особисту інформацію тільки доти, поки це необхідно для досягнення цілей, для яких вона була зібрана, в тому числі для цілей задоволення будь-яких юридичних вимог, вимог бухгалтерського обліку або звітності.

Щоб визначити відповідний період зберігання особистої інформації, Brights враховує кількість, характер і конфіденційність особистої інформації, потенційний ризик заподіяння шкоди від несанкціонованого використання або розкриття вашої особистої інформації, цілі, для яких Brights обробляє вашу особисту інформацію, і чи може досягти цих цілей іншими способами, а також відповідно до застосовних вимог законодавства.

Міжнародна передача інформації

Brights обробляє інформацію на серверах в різних країнах по всьому світу, і ви даєте згоду на обробку вашої особистої інформації на сервері, розташованому за межами країни, в якій ви проживаєте. У цих країнах можуть діяти закони про захист персональних даних, які відрізняються від законів вашої країни (і в деяких випадках можуть бути не такими захищеними). Проте, Brights вживає відповідні заходи обережності, вимагаючи, щоб ваша особиста інформація залишалася захищеною відповідно до цієї Політики конфіденційності шляхом захисту особистої інформації, що обробляється з Європейської економічної зони, відповідно до стандарту, рівноцінному тому, який вимагається відповідно до законодавства про захист даних Європейського Союзу.

Безпека інформації

Brights захищає вашу особисту інформацію таким же чином, як і іншу конфіденційну інформацію, наприклад, зберігає її на захищених серверах, до яких має доступ тільки обраний персонал Brights, і шляхом шифрування, щоб запобігти доступ будь-яких неавторизованих сторін. Brights впровадила процедури для боротьби з будь-якими порушеннями особистої інформації і повідомить вас і будь-який выдповідний регулюючий орган про порушення, як це вимагається відповідно до закону.

Маркетинг

Як згадується вище, Brights також збирає і використовує ваші особисті дані в маркетингових цілях. Ваші дані будуть зберігатися в нашій CRM-системі. Ми будемо використовувати ваші дані, щоб інформувати вас про продукти і послуги Brights, які, на нашу думку, можуть бути вам цікаві, і відправляти вам наші інформаційні розсилки. У статистичних цілях ми будемо збирати інформацію про вашу відповідь на наші електронні листи і нашій взаємодії з вами, щоб приймати рішення про майбутні маркетингові кроки. Якщо ви хочете припинити збір і використання цієї інформації, зв'яжіться з нами за адресою [email protected].

Взаємодія Компанії з третіми особами

Веб-сайти Brights містять посилання, плагіни і застосунки на різні сторонні веб-сайти. Натискання на ці посилання або включення цих з'єднань може дозволити третім особам збирати або передавати дані про вас. Brights не контролює і не несе відповідальності за зміст, політику конфіденційності або надійність таких сторонніх підключень. Коли ви залишаєте веб-сайт Brights, Brights рекомендує вам читати повідомлення про захист персональних даних і політику конфіденційності кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

Умови доступу до персональних даних

Якщо ваша особиста інформація захищена законом ЄС про захист персональних даних, у вас є наступні права на отримання даних, якими ви можете скористатися, зв'язавшись з Brights, використовуючи контактну інформацію, зазначену в розділі «Контакти» нижче:

  • Якщо ви хочете отримати доступ, виправити, оновити або видалити вашу особисту інформацію, ви можете зробити це в будь-який час, зв'язавшись з Brights.

  • Крім того, ви можете висловитися проти обробки вашої особистої інформації, попросити Brights обмежити обробку вашої особистої інформації або запросити перенесення вашої особистої інформації, зв'язавшись з Brights.

  • Ви можете в будь-який час відмовитися від маркетингових повідомлень, які Brights відправляє вам. Скористайтеся цим правом, натиснувши посилання «відмовитися від підписки» або «відмовитися» у маркетингових електронних листах, які Brights відправляє вам, або використовуючи відповідний механізм відмови від маркетингу, які не грунтуються на електронній пошті.

  • Аналогічним чином, якщо Brights збирає і обробляє вашу особисту інформацію на підставі вашої згоди, ви можете відкликати свою згоду в будь-який час. Відгук вашої згоди не вплине на законність будь-якої обробки Brights, проведеної до відгуку, а також не вплине на обробку вашої особистої інформації, що проводиться на законних підставах обробки, крім згоди.

  • Ви також маєте право подати скаргу до органу із захисту персональних даних на збір і використання вашої особистої інформації компанією Brights. Для отримання додаткової інформації зверніться до місцевого органу із захисту персональних даних.

Вам не потрібно буде платити за доступ до вашої особистої інформації (або за використання будь-яких інших прав). Однак Brights може відмовити в задоволенні вашого запиту, якщо ваш запит недостатньо обґрунтований, повторюється або є надмірним. Brights намагається відповідати на всі законні запити протягом одного місяця. Іноді це може зайняти більше часу, якщо ваш запит особливо складний або ви зробили кілька запитів. В цьому випадку Brights повідомить вас і буде тримати в курсі.

Файли COOKIES

Коли ви відвідуєте веб-сайт Brights, Brights використовує ряд провайдерів, які можуть розміщувати файли cookie, теги, пікселі та аналогічні технології відстеження (разом звані «Файли cookie») на вашому пристрої, браузері або веб-сторінці, щоб персоналізувати ваш досвід ( наприклад, мовні переваги), розуміти шаблони використання, надавати, покращувати і захищати веб-сайт Brights.

Brights використовує різні типи файлів cookie по ряду причин, а саме:

  • Експлуатаційні файли cookie: ці файли cookie збирають інформацію про те, як ви використовуєте веб-сайт Brights. Зібрана інформація включає, наприклад, використовувані браузери і операційні системи, доменне ім'я раніше відвіданого веб-сайту, кількість відвідувань, середню тривалість відвідування та переглянуті сторінки. Ці файли cookie не збирають інформацію, яка ідентифікує вас як особистість і вважається агрегованими даними. Файли cookie використовуються для підвищення зручності використання веб-сайту та поліпшення вашого перебування на сайті.

  • Функціональні файли cookie: ці файли cookie дозволяють веб-сайту запам'ятовувати вибрані вами варіанти (наприклад, ваше ім'я користувача або ідентифікатор, мовні переваги або регіон, в якому ви перебуваєте) і розширені, більш особисті параметри. Ці файли cookie також можуть використовуватися для надання запитаних вами послуг, таких як перегляд відео або коментування блогу. Інформація, яка збирається цими файлами cookie, може бути анонімною, і вони не можуть відстежувати вашу активність на інших веб-сайтах.

Brights також може дозволити виконання сторонніх сервісів і ретаргетінг файлів cookie, таких як Google Analytics, Google reCAPTCHA, LinkedIn Insight Tag, Google Ads, Facebook Pixel і т.п., для збору інформації про ваші онлайн-дії на веб-сайті Brights і на сторонніх веб-сайтах, які ви можете відвідати. Ця інформація використовується для надання реклами з урахуванням ваших інтересів (поведінкова реклама) і для збору інформації, що допомагає відслідковувати і керувати ефективністю реклами і кількістю відвідувачів. Це означає, що Brights може показувати рекламу на основі ваших попередніх відвідувань веб-сайту Brights через мережі публікацій, таких як тематична мережа Google (GCN). Додаткова інформація про ці файли cookie може бути доступна на веб-сайті відповідної третьої сторони.

Якщо ви не згодні з певними видами використання файлів cookie, описаними вище, ви можете виконати певні дії в налаштуваннях свого браузера або не використовувати веб-сайт Brights. Якщо ви вирішите відхилити файли cookie в налаштуваннях свого браузера, ви все одно зможете використовувати веб-сайт Brights, хоча ваш доступ до деяких функцій та областей може бути обмежений. Оскільки способи, за допомогою яких ви можете відмовитися від файлів cookie за допомогою елементів управління веб-браузером варіюються від браузера до браузеру, вам слід відвідати меню довідки свого браузера для отримання додаткової інформації.

Ви також можете дізнатися більше про деякі адаптовані рекламні оголошення (поведінкова реклама) і відмовитися від них, відвідавши Digital Advertising Alliance-US, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance, www.aboutcookies.org, www.allaboutcookies.org або налаштування вашого пристрою для нашого мобільного застосунку. Ви також можете змінити налаштування своїх оголошень у контекстно-медійній мережі Google або відмовитися від них на сторінці http://www.google.com/settings/ads/.

Do-Not Track: на даний момент веб-сайт Brights не налаштований для обробки сигналів браузерів «Не відстежувати».

Зміни в політиці

Brights залишає за собою право час від часу змінювати або доповнювати дійсну Політику конфіденційності на свій розсуд. У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики Brights розмістить повідомлення на Сайті і вкаже термін вступу цих змін у силу.

Подальше використання вами веб-сайту Brights означає вашу згоду з цими змінами.